hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan’da polisten asayiş ve trafik uygulaması

    Keşan’da polisten asayiş ve trafik uygulaması
    expand

    Keşan’da polisten asayiş ve trafik uygulaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde, polis ekiplerince şehrin birçok noktasında asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. 903 şahsın sorgulandığı uygulamada 6 kişi yakalandı, trafik yönünden toplamda 37 bin lira ceza kesildi.

    Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde 'aranan şahısların yakalaması ve Keşan huzur güven uygulamaları' gerçekleştirdi. Narkotik detektör köpeği Konga'nın da katıldığı koordineli olarak sabit, seyir halinde ve metruk binalarda 121 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde 903 şahsın GBT sorgusu yapıldı.

    Uygulamalar sırasında aralarında ‘hırsızlık’, ‘kadına şiddet’, ‘uyuşturucu madde bulundurmak’ gibi 14 farklı suçtan aranması olduğu anlaşılan A.C.Ü., M.Ç., M.A., G.B., M.G. ve O.G. yakalanarak, adli makamlara teslim edildi. Ekipler tarafından 9 kahvehane, 9 kafe ve 3 parkta kontrol edildi.

    Polisin saha uygulamaları, trafik kontrolleri ile devam etti. 46 araç sorgusunun yapıldığı çalışmalarda eksikliklerinden dolayı 4 motosiklet ve 1 otomobil trafikten men edilirken, 12 araç sürücüsüne de çeşitli maddelerden toplam 37 bin 41 lira idari para cezası uygulandı.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow