hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anadolu Üniversitesi’nde, ayda 1 yemek menüsünü öğrenciler belirleyecek

    Anadolu Üniversitesi’nde, ayda 1 yemek menüsünü öğrenciler belirleyecek
    expand

    Anadolu Üniversitesi’nde, ayda 1 yemek menüsünü öğrenciler belirleyecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi, ayda bir öğle yemeği menüsünü öğrencilerin belirlemesi için sosyal medya hesaplarından anket açtı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, bu yıl içerisinde her ayın ilk gününün menüsünün öğrenciler tarafından belirleneceğini ifade ederek, “Biz de onlarla bir araya gelerek istek ve ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinlemiş olacağız” dedi.
    Anadolu Üniversitesi, öğrenci yemekhanelerinde verilen menüyü öğrencilerin belirlemesi için sosyal medya hesaplarında anket başlattı. Her ayın ilk günü verilecek öğle yemeği menüsü için öğrencilerin oy vereceği anketler Anadolu Üniversitesi’nin resmi Instagram adresinden paylaşıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, akademik yıl açılışında öğrencilerimizin belirleyeceği bir menü ile onlarla tekrar bir araya gelmeyi istediklerini söyledi. Bu yıl her ayın ilk gününün menüsünü öğrencilerin belirleyeceğini ifade eden Prof. Dr. Erdal, “Biz de onlarla bir araya gelerek istek ve ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinlemiş olacağız. Tüm öğrencilerimize verimli, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.
    Öğrencilerin belirlediği menü ile ilk öğle yemeğinin akademik yıl açılışının yapılacağı 3 Ekim tarihinde verileceği belirtildi.
    Anadolu Üniversitesi yerleşkesinde öğrencilere kahvaltının yanı sıra öğle yemeği ve akşam yemeği de veriliyor. Vejetaryen bireyler için de ayrı bir menü oluşturulan yemekhanelerde günlük ya da haftalık otomasyonlarla dileyen herkes öğle menüsünde vejetaryen yemeklerden faydalanabiliyor. Glüten hassasiyeti bulunan çölyak hastası öğrenciler ve personel ise yemekhane müdürlüğüne başvuruda bulunarak kendilerine özel glüten içermeyen gıdalardan çıkarılan menüden yararlanabiliyor. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow