hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eskişehir'de şehitler için mevlit okutuldu

    Eskişehirde şehitler için mevlit okutuldu
    expand

    Eskişehir'de şehitler için mevlit okutuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'de TEKSAN Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından organize edilen programda, tüm şehitler ve vefat eden gaziler için mevlit okutuldu
    Teksan Kebir Camii'nde gerçekleştirilen mevlit programına; Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, TEKSAN Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karamanlı ve çok sayıda kişi katıldı.
    Program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunması, şehitlerimizin aziz ruhlarına hep birlikte dua edilmesi ve namaz sonrası cami cemaatine etli pilav ve ayran dağıtılmasıyla sona erdi. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anan Vali Çakacak, şehit ailelerine ve yakınlarına bir kez daha baş sağlığı dileklerinde bulundu. Çakacak, “Bizler bu topraklarda bin yıldır varlığımızı devam ettirip, hür ve bağımsız olarak yaşayabiliyorsak bu en öncelikle şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Onların, gözünü kırpmadan vatan, bayrak, mukaddesat uğruna canlarından vazgeçmeleri ve ölüme bir gül bahçesine girer gibi koşmaları bu milletin evlatları olan bizlere en güzel örnektir. Yüce Türk Milleti; vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow