hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eskişehirspor Taraftarlar Birliği iftarına 7 bin kişi katıldı

    Eskişehirspor Taraftarlar Birliği iftarına 7 bin kişi katıldı
    expand

    Eskişehirspor Taraftarlar Birliği iftarına 7 bin kişi katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediye ve Turkcell işbirliği ile her yıl gerçekleştirilen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği iftarına yaklaşık 7 bin kişi katıldı.
    Porsuk Bulvarı'na kurulan yüzlerce masada buluşan Eskişehirspor taraftarı geleneksel iftarda, birlik, beraberlik ve şampiyonluk için dua ettiler.İftara CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen,  Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ve Eskişehirsporlu futbolcular da katıldı.
    Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Toplumu bir araya getiren ve birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan manevi günlerde bizleri iftar yemeği ile bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi'ne ve Turkcell'e teşekkür ederim" dedi. Anadolu'da futbolun bir efsanesi olan Eskişehirspor'un eski güzel günlerine döneceğini inandığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, “Bu sezonun zorluklarıyla mücadele eden, alın teri döken Eskişehirspor efsanesini yüreklerinde yaşatan, başta genç futbolcularımız olmak üzere, Teknik Direktör Fuat Çapa ve vefakâr taraftarlarımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.
    İftar sonrası Sema gösterisini izleyen Eskişehirliler daha sonra ise Eskişehirspor tribünlerinin vazgeçilmezi Bando Es Es ile birlikte Eskişehirspor marşlarını büyük bir coşkuyla söylediler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow