hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çakacak, bayram namazını Reşadiye Camii'nde kıldı

    Vali Çakacak, bayram namazını Reşadiye Camiinde kıldı
    expand

    Vali Çakacak, bayram namazını Reşadiye Camii'nde kıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- BAYRAM namazını Reşadiye Camii'nde kılan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, namaz sonrası cami cemaati ile bayramlaştı.
    Namaz sonrası cemaatle tek tek bayramlaşan Vali Çakacak, cami çıkışı vatandaşlara ve çocuklara simit ikram etti. Vali Çakacak, "Sahip olduğumuz güzellikleri, Ramazan Bayramı'nın sevincini arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, yaşlılarımızla, baş tacımız olan şehit aileleri ve gazilerimizle paylaşmamız gerekiyor. Herkesin, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum. Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin hakim olduğu; dostluk ve kardeşliklerin tazelendiği Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu herkesle yaşamalı ve yaşatmalıyız" dedi.
    Daha sonra Reşadiye Camii'nden ayrılan Vali Çakacak, Eskişehirspor taraftarlarıyla birlikte Vişnelik Hava Şehitliği'ne giderek, şehit mezarlarını ziyaret edip, dua okudu. Vali Çakacak'a; İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç eşlik etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow