hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çakacak, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

    Vali Çakacak, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti
    expand

    Vali Çakacak, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Özdemir Çakacak, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
    İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, daha sonra günün anısına Müdürlük Şeref Defterini imzaladı. Vali Çakacak, “Kuruluşundan bugüne kadar sürekli değişim geçiren ve kendini yenilemeye, geliştirmeye önem veren Türk Polis Teşkilatımızın, içinde bulunduğumuz dönemde de her türlü tehdidi bertaraf etme hususunda üstün bir çaba gösterdiğine hepimiz şahitlik etmekteyiz. Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin, İlimizin huzuru ve güvenliği için her türlü gayreti gösteriyorlar. Huzurun ve güvenin temininin devamı için ise her kesimin desteğine ihtiyaçları vardır" diye konuştu.
    İl Emniyet Müdürü Dinç ise, Türk Polis Teşkilatının geçmişten bugüne başarılarla dolu bir tarihi olduğunu ve bu teşkilatın mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirterek, tarihi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı'nın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceğini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow