hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İslahiye'de ,5 okulda 'EBA destek noktası'kuruldu

    İslahiyede ,5 okulda EBA destek noktasıkuruldu
    expand

    İslahiye'de ,5 okulda 'EBA destek noktası'kuruldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- İSLAHİYE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, evlerinde Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) giriş imkanı olmayan öğrencilerin uzakta eğitimlerine devam edebilmeleri için 5 okulda 'EBA destek noktası' kurdu

    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzakta evlerinde EBA'ya giriş imkanı olmayan öğrenciler için harekete geçti. eğitime devam edebilmeleri için öğrencilerin evlerine en yakın 5 okula, EBA destek noktası kuruldu.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, "İlçemizde uzakta eğitime giriş imkanı olmayan ya da giriş yapmakta zorlanan öğrencilere yönelik olarak, bakanlığımızın talimatıyla öğrencilerimizin rahtalıkla ulaşım sağlayacağı okullarımızda EBA destek noktaları kurduk. Bu kapsamda ilçemizdeki Yeşilyurt Yunus Emre İlk-Ortaokulu, İslahiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İslahiye Anadolu Lisesi, Pınarbaşı İlk ve Ortaokulu ve İslahiye Meslek Teknik Anadolu Lisesi'nde EBA destek noktaları oluşturarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Öğrencilerimiz sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına göre sınıflara alınarak EBA'ya öğretmenlerimizin de destekleriyle giriş yaparak faydalanıyorlar" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow