hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İslahiye'de kardeşlik buluşması

    İslahiyede kardeşlik buluşması
    expand

    İslahiye'de kardeşlik buluşması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir ÇELİK/İSLAHİYE(Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, Koccağız Mahalle’sinde yeniden seçilen Muhtar Halil Akkaya, birlik, beraberlik ve kardeşlik yemeği verdi.

    Koccağız Mahallesi meydanında gerçekleşen birlik,beraberlik ve kardeşlik yemeğine Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Tahta, STK ve siyasi parti temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı. Seçim sonrası mahallede oluşan kırgınlıkları,dargınlık ve küskünlükleri gidermek amacıyla düzenlenen barış yemeği Kuran tilaveti ile başladı. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Kotan, "Devletimizin imkanları ölçüsünde sizin sorunlarınızın giderilmesi için çalışma yapacağız. Her şeyden önce birlik, beraberlik ve kardeşlik çok önemli. Bunu da sizler burada sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

    Kaymakam Kotan ve Müftü Yıldırım tarafından, mahallede cami ve cami lojmanın yapımında özverili çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Halik Akkaya’ya teşekkür belgesi verildi.

     FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow