hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrencilere ödül

    Kuran-ı Kerim öğrenen öğrencilere ödül
    expand

    Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrencilere ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye İlçesinde, Kur'an-ı Kerim dersinde başarılı olan 83 öğrenci 'Değerler Eğitimi' kapsamında ödüllendirildi.

    İlçe Merkezine 20 kilometre uzaklıkta Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Şehit Süleyman Şen İlk ve Ortaokulunda seçmeli ders olarak Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenen 83 öğrenci için okul bahçesinde program düzenlendi. Programa Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, İslahiye İlçe Müftüsü Dr.Ramazan Yıldırım, Okul Müdürü Bekir Aydoğdu, Öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

    Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin seslendirildiği programda seçmeli dersler arasında bulunan Kur'an-ı kerim tercih eden ve eğitimlerinde başarılı olan 83 öğrenciye Kuran-ı Kerim ile ödüllendirildi.

    Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik,"Rehberimiz ve kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerimi öğrenmenin ve onunla amel etmenin fazilet ve öneminde bahsederek Her İnsanın sorumluluk bilinci içerisinde hareket ederek küçük yaşta yüce kitabımızla tanışarak Kur'an ve Sünnet dairesinde hayatını idame ettirilmesi gerektiğini hatırlatarak Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek ve öğretmek gibi güzel ve kutsal bir görevi yerine getirmeniz mutluluk vericidir "dedi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow