hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İller İdaresi Genel Müdürü Çelik Hakkari'de

    İller İdaresi Genel Müdürü Çelik Hakkaride
    expand

    İller İdaresi Genel Müdürü Çelik Hakkari'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik ve Daire Başkanı Mehmet Özer, 112 Acil Çağrı Merkezi ve güvenlik yolları toplantısına katılmak üzere Hakkari'ye geldi.

    İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik ve Daire Başkanı Mehmet Özer, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezinde incelemelerde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Çelik, haftaya çağrı merkezinin açılışını yapacaklarını belirterek şöyle konuştu:

    "Ekipler gelip ilk başta itfaiye olmak üzere tek çağrı merkezi yönlendirme sürecini başlatmış olacaklar. Akabinde sağlık müdürlüğü emniyet, jandarma birimleri burada göreve başlayacak ve tek elden entegrasyon sağlanacak. Aynı zamanda burası sayın valimizin destekleriyle güvenlik acil durum merkezi olarak da hizmetlerini yürütecek. Ayrıca Hakkari’de güvenlik yolları ve güvenlik duvarları ekipmanları devam eden süreçleri hakkında sayın valimizden bilgi aldık. Destek vermek için sayın bakanımızın talimatı ile buradayız"

    Buradan Valiliğe geçen Çelik, Valilik şeref defterini imzaladı. Genel Müdür Çelik'e, Vali İdris Akbıyık, tarafından Hakkari yöresel kilim hediye edildi. Daha sonra Vali Akbıyık başkanlığında İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik ve Daire Başkanı Mehmet Özer ve protokol üyelerinin katılımı güvenlik yolları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow