hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polislerden özel gereksinimli öğrencilere müzik etkinliği

    Polislerden özel gereksinimli öğrencilere müzik etkinliği
    expand

    Polislerden özel gereksinimli öğrencilere müzik etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA(Hakkari),(DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova  İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan polis korosu, 'Özel Gereksinimli Çocuklara' yönelik müzik etkinliği düzenledi. 

    Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından oluşturulan polis korosu, 'Özel Gereksinimli Çocuklara' teneffüs arası müzik sürprizi yaptı. 15 kişiden oluşan polis korosu ilçede bulunan okulları gezmeye devam ederken, öğrenciler yapılan etkinlikte şarkı söyleyip eğleniyor.
    Yüksekova Toplum Destekli Polislik Büro'da görev yapan polis memuru Huzayfe Sakin, öİlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber bugün 'Özel Gereksinimli Çocuklara' polislerimizden oluşturduğumuz ekiple müzik etkinliği düzenledik. Bu etkinlikte öğrencilerimizle bir araya geldik. Sürpriz bir şekilde etkinliğe gelen polis arkadaşlarımızı gördüler, mutlu oldular, beraber şarkılar seslendirdik. Onları mutlu görmek bizi daha da mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 

    Polis memuru Hasret Korkmaz ise, öÖğrencilerle bir araya gelerek, onları hem eğlendirdik, hem de polislerle kaynaşmalarını sağladık. Bizim için en güzel hediye, onların gözlerindeki mutluluk oldu. Bize bu fırsatı tanıyan Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruzö diye konuştu.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow