hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AIPH Denetleme Kurulu EXPO 2021 için Hatay’da

    AIPH Denetleme Kurulu EXPO 2021 için Hatay’da
    expand

    AIPH Denetleme Kurulu EXPO 2021 için Hatay’da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin BOZOK/ HATAY, (DHA)- HATAY'da gerçekleştirilecek olan EXPO 2021 için Hatay’a gelen Uluslararası Bahçe Bitkileri Birliği (AIPH) Denetleme Kurulu, Müze Otel’de toplantı gerçekleştirdi.
    Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İhsan Çakar, EXPO Denetleme Kurulu temsilcileri Tteve Evans ve Sven Stımal, Prof. Dr. Nazan Savaş, Proje Danışmanı Ömer Faruk Çelebi, daire başkanları, şube müdürleri, tüm proje ve inşaat yapım müteahhitleri katılım gösterdi. Toplantıda Başkan Savaş ve AIPH Denetim Kurulu temsilcileri, EXPO 2021’de bugüne kadar gelen süreç, gerçekleştirilen çalışmalar ve uygulamaya konulmak üzere projelendirilen çalışmalar hakkında sunumlar yapılarak fikir alışverişinde bulundu.
    Toplantının devamında Büyükşehir yetkilileri ve proje sorumluları, EXPO 2021 hakkında sunum yaparak katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Toplantının ardından AIPH Denetleme Kurulu temsilcileri, Başkan Savaş ile birlikteki misafirlere Gastronomi Evi’nde Hatay’ın yöresel lezzetleri ikram edildi. Programın sonunda heyet, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’a kazandırılan Hatay EXPO Evi’ni ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow