hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat: Koronavirüs ile mücadelemizde taviz yok

    Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat: Koronavirüs ile mücadelemizde taviz yok
    expand

    Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat: Koronavirüs ile mücadelemizde taviz yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY İl Sağlık  Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Reyhanlı ilçesinde sağlık tesislerini ziyaret etti. Hambolat, “Koronavirüs ile mücadele konusunda tavizimiz kesinlikle yoktur, olmayacaktır. Tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Hepimize büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Bilinçli ve istikrarlı olursak koronavirüs değil, kazanan biz olacağız” dedi.
    Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, her hafta düzenlediği ilçe sağlık tesisleri ziyaretini bu hafta Reyhanlı’da gerçekleştirdi. İlçede hizmete alınan KETEM (Kanser Erken Teşhis Merkezi), İlçe Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi’ni, daha sonra Kaymakam Ali Candan’ı ziyaret etti. Sağlık tesislerini ziyarette hizmet sunumu ve işleyişler hakkında bilgi alan Hambolat, sağlık tesislerinin içinde ve dışında incelemelerde bulundu. Tespit edilen eksiklikler ve tamamlanması gereken hizmetler konusunda notlarını aldı. Koronavirüs ile ilgili tedbirleri ve vaka durumları hakkında ilçe sağlık yöneticilerinden brifing alan Hambolat, hasta ve hasta yakınları ile sağlık personelleri ile de sohbet etti.
    KORONAVİRÜS DEĞİL, KAZANAN BİZ OLACAĞIZ
    Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan’ı ziyaret eden Hambolat, il ve  ilçede yürütülen sağlık hizmetleri ve alınan koronavirüs  tedbirleri kapsamında bilgi alışverisinde bulundu. Ziyaretleri sonrasında, bu haftaki ilçe ziyaretini Reyhanlı’da gerçekleştirdiğini söyleyen Hambolat, “Güzel ve verimli bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. Sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgiler aldık, tespitlerimizi yaptık ve notlarımızı tuttuk. Bu noktada Hataylı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına kararlı mücadelemize zaman mefhumu gözetmeksizin devam ediyoruz. Halkımızın da bizlere olan destekleri ve teveccühleri ile koronavirüs ile mücadele konusunda tavizimiz kesinlikle yoktur, olmayacaktır da. Tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Hepimize büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Bilinçli ve istikrarlı olur isek koronavirüs değil kazanan biz olacağız’’dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow