hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Reyhanlı’da seçim güvenliği toplantısı

    Reyhanlı’da seçim güvenliği toplantısı
    expand

    Reyhanlı’da seçim güvenliği toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde Kaymakam Fatih Çobanoğlu başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

    31 Mart günü yapılacak olan mahalli idareler ile mahalle muhtarlıkları ve ihtiyar heyeti seçimleri öncesinde kaymakamlıkta gerçekleşen toplantıya Kaymakam Fatih Çobanoğlu başkanlık yaptı. Toplantıya Belediye Başkan vekili Abdullatif Demir, İlçe Emniyet Müdür vekili  Emrullah Çakasoğlu, İlçe Seçim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri katıldı. Kaymakam Çobanoğlu, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için bir araya geldiklerini söyleyerek, “İlçemizde Seçimin güvenlik, huzur, esenlik, hoşgörü ve  olgunluk içerisinde idrak edilmesi, yasa dışı eylem ve durumların önlenmesi, kamu güvenliğinin sağlanması, seçim iş ve işlemlerinin düzen içerisinde gerçekleşmesine yönelik kolluk kuvvetleri, kaymakamlığımızla irtibat halinde koordineli bir şeklide 24 saat görevleri  başında olacaklar. Bizim görevimiz, vatandaşlarımızın özgür ve hür iradesinin sandığa en iyi şekilde yansımasını sağlamaktır” dedi.

    İlçe Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkililerince Seçim Güvenliği konusunda alınan tedbirler ile ilgili yapılan sunumla devam eden toplantıda, seçimin güvenli ve huzurlu ortamda yapılmasının sağlanması, seçim öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gerekli tedbirler görüşüldü, ayrıca karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow