hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

    Ispartada 23 Nisan coşkuyla kutlandı
    expand

    Isparta'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

    Isparta'daki 23 Nisan kutlamaları kapsamında Vali Ömer Seymenoğlu makamında çocukları ağırladı. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım ve çeşitli okullardan gelen 6 öğrenciyi makamında kabul ederek bayramını kutlayan Vali Seymenoğlu, makamını Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 4F sınıfı öğrencisi Buğlem Çakır'a devretti. Buğlem Çakır, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, trafik konusuna dikkati çekti. Çakır, "Okuluma giderken ana caddeden geçiyorum. Bazen araçlar çok hızlı geçiyor, hatta bir arkadaşım tehlike atlattı. Bu yüzden araç kullanırken yayalara dikkat edilmesini istiyorum ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü'nün bu konuda farkındalık çalışmalarına ağırlık vermesini istiyorum" dedi.

    Çocuk Vali Buğlem Çakır'ın talimatı üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, derhal çalışma yapılacağını söyledi.

    Vali Ömer Seymenoğlu da bu güzel ve mutlu günde ziyaret edilmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, ziyaretin kendi çocukluğunda ve öğrenciliğinde yaşadığı duyguları hatırlattığını kaydetti. Vali Seymenoğlu, "Şu anda gerçekleştirdiğimiz temsilden yola çıkarak şunu hiçbir zaman unutmayın. Hayatınızda bir gün geliyor vali, kaymakam belki iyi bir bürokrat olabiliyor, iyi bir iş adamı olabiliyorsunuz. Cumhuriyetimiz ve değerleri bu şansı bize veriyor. Bu şansı iyi kullanmamız lazım. Elimizden geldiğince kendimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Büyüklerimizden, anne, babalarımızdan, öğretmenlerimizden iyi faydalanmamız lazım. Onların yönlendirmelerine sürekli dikkat ederek geleceğimizi çizmemiz lazım. Herhangi bir iş yaparken de işinizi iyi yapmaya çalışın. Yüklendiğimiz işleri zevk alarak yapalım. Bunları yaptığımızda ilerleyen yaşlarınızda daha mutlu bireyler olursunuz. Bu mutlulukta toplumumuza olumlu yansır" diye konuştu.

    Valilik programının ardından kutlamalar Işıkkent Spor Salonu'nda düzenlenen Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Nazmiye Demirel Ortaokulu, Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu, Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu, Gürkan İlkokulu, Özel Isparta Ari Eğitim Kurumları Ortaokulu ve Özel Rota Ortaokulu tarafından hazırlanan etkinlikle devam etti. Vali Ömer Seymenoğlu'nun da katıldığı etkinlikte gösteriler ilgiyle izlendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow