hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taksisine 'evde kal' yazdırdı

    Taksisine evde kal yazdırdı
    expand

    Taksisine 'evde kal' yazdırdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da ticari taksi şoförü Hüseyin Avcı, aracının üzerine 'evde kal' yazdırdı. Yeni tip koronavirüse karşı topyekun yürütülen mücadeleye destek verdiğini söyleyen Avcı, "İnşallah bu salgından bir an önce kurtuluruz" dedi.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı 'evde kal' çağrılarına Isparta kent merkezinde taksicilik yapan Hüseyin Avcı da destek verdi. Salgına karşı topyekun yürütülen mücadeleye destek verdiğini belirten Avcı, aracının üzerine 'evde kal' yazıları yapıştırdı. Avcı ayrıca aracının içine müşterileriyle sosyal mesafe tedbirleri kapsamında plastik plakayla kapattı.

    'İŞ OLMADIĞINDA EVDE KALIYORUM'

    Taksici Hüseyin Avcı, "Sadece müşteriler aradığı zaman çıkıp onların ihtiyaçlarını karşılıyorum. İş olmadığı zaman kendim de evde kalıyorum. Aracıma virüsten korunma yöntemleriyle ilgili bilgilendirici broşürler koydum. Herkesi bu mücadeleye destek olmaya davet ediyorum. Müşteri kaybımız var ancak biz bu salgının bir an önce bitmesini istiyoruz. Hayatımız normale dönünce Allah'ın izniyle işlerimiz açılır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow