hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Seymenoğlu denetimlere katıldı

    Vali Seymenoğlu denetimlere katıldı
    expand

    Vali Seymenoğlu denetimlere katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu fırın denetimlerine katılıp, yol kontrolü yapan ekiplerin çalışmalarına eşlik etti.

    Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu alan denetimleri kapsamında Sav beldesi, Atabey ilçesi ve İslamköy'de faaliyet gösteren fırınlara bir dizi denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde fırın sahiplerinden, çalışanlarından ve alışveriş için fırınlara gelen vatandaşlardan belirlenen kurallara tavizsiz bir şekilde uymalarını isteyen Vali Seymenoğlu, kurallara uyarak pandemiyle mücadeleye verdikleri destekten dolayı da herkese teşekkür etti.

    İl genelinde yürütülen denetim faaliyetlerine de katılan Vali Ömer Seymenoğlu, polis ve jandarma kontrol noktalarındaki denetimlere eşlik etti. Sav beldesi polis denetim noktası, Isparta- Konya karayolu jandarma kontrol noktası ve Atabey ilçe merkezindeki polis denetimlerine nezaret eden Vali Seymenoğlu, araçlarıyla seyahat eden vatandaşların belgelerini kontrol ederek, belirlenen kurallara titizlikle uymalarını istedi. Kolluk kuvvetlerinin kontrol noktalarını da denetleyen Vali Seymenoğlu, görevli personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow