hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Seymenoğlu muhtarları dinledi

    Vali Seymenoğlu muhtarları dinledi
    expand

    Vali Seymenoğlu muhtarları dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
    Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığındaki değerlendirme toplantısına merkeze bağlı 20 köy muhtarı katıldı. Toplantıda konuşan Vali Ömer Seymenoğlu, bu tür toplantıların amacının vatandaşlara hizmet etmek, talepleri ve ihtiyaçları en kısa zamanda ve düzgün şekilde çözebilmek olduğunu söyledi. Vali Seymenoğlu, bu amaçla sık sık köy ve ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi.
    Toplantıda bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve muhtarlara bu çalışmalarda etkin şekilde yer almaları söyleyen Vali Seymenoğlu, "Güvenlik birimlerimiz sürekli alanda ve takibini yaparak güvenlik anlamında ne yapılması ne gerekiyorsa yapıyorlar. İlimiz ülke ortalamasına göre çok kötü bir yerde değil ama bu demek değil ki bu iş ilimizde yayılmaz. Onun için şimdiden tedbir almamız lazım. Bağımlıkla mücadelede sadece devletin alacağı tedbirlerle başarılı olamayız. Vatandaşlarımızı aydınlatmamız lazım. Muhtarlarımız da bu konuyu köylerinde sürekli gündemde tutarak tedbir alma yönünde vatandaşlarımızdan destek istemeleri lazım. Bizim sizden tek beklentimiz böyle bir şeye şahit olduğunuzda hiç çekinmeden uygun iletişim vasıtalarıyla güvenlik güçlerimize ulaşmanız" dedi.
    Trafik güvenliği konusunda da açıklama yapan Vali Seymenoğlu, vatandaşların trafik konusunda alınan tedbirlere riayet etmesini isteyerek trafik kazalarının önemli bir sorun olduğunu söyledi.
    Vali Seymenoğlu, "Trafik kazaları can kaybı ve yaralanmalara sebebiyet vermesinin yanı sıra ülkemiz için büyük bir ekonomik kayba da yol açıyor. Köylerimizde kazalara genelde traktörler karışmakta, traktör kullanırken gerekli tedbirleri vatandaşlarımızın alması lazım, özellikle römork aydınlatmalarına dikkat etmeleri önemli" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow