hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    121 yıllık tarihi müşteri merkezi yenilendi

    121 yıllık tarihi müşteri merkezi yenilendi
    expand

    121 yıllık tarihi müşteri merkezi yenilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Türk Telekom, yenilenen İstanbul Kadıköy Müşteri Merkezi’ni hizmete açtığını duyurdu. Kadıköy’ün tarihine tanıklık eden ve geçmişi 1900’lü yılların başına dayanan binanın, yeni nesil perakendecilik anlayışıyla görsel ve mimari açıdan yenilendiği belirtildi. Restore edilen yapıda, pandemiye karşı korunmaya yönelik önlemlerde unutulmadı.

    Türk Telekom, Türk Telekom Müşteri Merkezleri’ni (TTMM) yenilemeyi sürdürdüğünü duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, "Bu kapsamda, 1900’lerin başında telefon santrali olarak işletmeye açılan, Cumhuriyet’in ilk yıllarında da otomatik santrale dönüştürülen İstanbul Kadıköy Müşteri Merkezi’nin binası, tarihi dokuyu bozmadan restorasyon sürecinden geçirildi. Böylece İstanbul’un önemli yapılarından biri korunarak, günümüzde de telekomünikasyon sektörüne hizmet sunma noktasına eriştirildi. Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. No:13 Kadıköy/İstanbul adresinde 15 Şubat’ta hizmete giren ve pandemi sürecinde yenilenen İstanbul Kadıköy Müşteri Merkezi’nde hijyen çalışmaları da en üst noktaya çıkarıldı. Bu çerçevede Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tedbirler kapsamında; temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde hizmet veriliyor" ifadelerine yer verildi.

    İstanbul Kadıköy Müşteri Merkezi pandemi sebebiyle hafta içi 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek. Merkez’de mobil hat, sabit telefon, sabit internet, çeşitli cihaz seçenekleri ve TİVİBU ürünlerinin satışına kadar birçok işlem gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow