hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bergama 3 ay sonra yeni aşevine kavuşacak

    Bergama 3 ay sonra yeni aşevine kavuşacak
    expand

    Bergama 3 ay sonra yeni aşevine kavuşacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar ve Cüneyt Umutlu ile birlikte Belediye Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Yeni aşevi inşaatının bulunduğu alanı da ziyaret eden Koştu, çalışmaların yaklaşık 3 ay sonra tamamlanacağını belirtti.

    Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ilçede çeşitli bölgelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyelerinin ardından Başkan Hakan Koştu ve beraberindekiler belediye aşevi inşaatında da incelemelerde bulundu.

    Aşevine daha hijyenik ve sağlıklı yer kazandırmak üzere eski Tekstil Fabrikası alanı içerisinde devam eden inşaat çalışmalarının yaklaşık 3 ay sonra tamamlanacağını açıklayan Başkan Koştu, "2005 yılından beri Bergama'da maddi ve fiziki durumu elverişli olmayan vatandaşlarımızın evlerine haftanın 6 günü 2 öğünlük 4 çeşit sıcak yemek servisi yapıyoruz. Belediyemiz aşevi inşaatının tamamlanmasının ardından, yeni yerinde daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunacak. Günlük 500 kişilik sıcak yemeğin pişirildiği aşevimizde yapılan yemeklere katkı sunan yardımsever hemşehrilerime de bu vesileyle bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımlarını kabul etsin" ifadelerini kullandı.

    İZMİR (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow