hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Buca Belediyesi, Yaylacık annelerini andı

    Buca Belediyesi, Yaylacık annelerini andı
    expand

    Buca Belediyesi, Yaylacık annelerini andı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BUCA Belediye Başkanı Erhan Kılıç, koronavirüs nedeniyle tam kapanma sürecinde geçen Anneler Günü'nde, Marmaris gezisinde geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren 24 anne anısına oluşturulan Anneler Parkı'ndaki anma etkinliğine katıldı, şehit annesi Yeşim Hepgül'ü evinde ziyaret etti.

    Kılıç, Buca'nın Yaylacık Mahallesi'nden dört yıl önce Anneler Günü gezisi için Marmaris'e giderken geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 24 kadın anısına ilçede oluşturulan Anneler Parkı'ndaki etkinlikte, saygı duruşunda bulundu anıtta karanfil bıraktı.

    Parkta, yaşamını yitiren kadınların yakınlarıyla bir araya gelen Kılıç, kazanın acısının hala taze olduğunu ifade ederek "Dört yıl önce hepimizin yüreğine kor düştü.  O dönem meclis üyesiydim. Söylenecek hiçbir söz yoktu. Çok büyük bir acı. Bu acımız hala yüreğimizde. Böyle bir günde, böyle bir acıyı yaşamak aslında bir anlamda o annelerin güzelliğini, sevginin yoğunluğunu gösteriyor. Onlar, sevgisiyle, güzel kalpleriyle bence yukarıdan bizleri izliyorlar. Onların içerisindeki sevgi, hiçbir zaman bitmeyecek. Bizleri onların sevgisi aydınlatmaya devam edecek" dedi.

    Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü düzenlene programa CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediye Başkan Yardımcıları ve annelerin yakınları katıldı.

    BUCALI ŞEHİDİN ANNESİ ZİYARET 

    Anma etkinliğinin ardından Erhan Kılıç, 2017 yılında Manisa'nın Kula ilçesinde şehit düşen Jandarma Er Hüseyin Tolga Hepgül'ün annesi Yeşim Hepgül'ü ziyaret etti, anneler gününü kutladı.

    İZMİR (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow