hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Acı yüklü salıncak

    Acı yüklü salıncak
    expand

    Acı yüklü salıncak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Umut KARAKOYUN/İZMİR, (DHA)- İZMİR’in Dikili ilçesinde 1,5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ulaş Coşkunoğlu (20), kazadan önce babası Mehmet Coşkunoğlu’ndan (50), sahilde işlettikleri beach club'ın ön kısmına salıncak kurmasını istedi. Mehmet Coşkunoğlu, sezonun kapandığını belirterek, salıncağı daha sonra kuracağını söyledi. Ancak Ulaş’ın ömrü, salıncağı görmeye yetmedi. Baba Mehmet Coşkunoğlu, oğlu hayatını kaybettikten sonra onun anısına sahile salıncak kurdu.
    Dikili'de yaşayan Çiğdem- Mehmet Coşkunoğlu çiftinin iki çocuğundan biri olan ve Ankara Üniversitesi Sümeroloji Bölümü’nde okuyan Ulaş, babasından sahilde işlettikleri beach club'ın ön kısmında, denizin içine salıncak kurmasını istedi. Baba Mehmet Coşkunoğlu ise sezonun kapandığını, salıncağı daha sonra kuracağını söyledi. Ancak Ulaş Coşkunoğlu’nun ömrü, bunu görmeye yetmedi. Ulaş, 1, 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası, 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Ulaş’ın ölümünün ardından, babası Mehmet Coşkunoğlu, sahile salıncağı kurdu. Üzerine de 'Ulaş’a' diye yazdı. Coşkunoğlu ailesi, aradan geçen zamana rağmen Ulaş'ın ölümünü kabullenemedi. Mehmet Coşkunoğlu, "Oğluma salıncağı yapacağıma dair söz vermiştim. Bu onun hayaliydi ama salıncağı göremedi" dedi.
    'BU ACI ÇOK BAŞKA'
    Diğer oğlu Taylan Coşkunoğlu’na (11), ağabeyi kaza geçirip hayatını kaybettiğinde, ona durumu anlatmakta zorlandıklarını belirten Çiğdem Coşkunoğlu, "Ulaş kaza geçirdiği zaman Taylan 9 yaşındaydı. Ağabeyini sordu. Eşimi çağırdım, birlikte söyledik. Sadece 'Adaletin bu mu dünya?' dedi. Sonra ağladı. Daha sonra ise hiç ağlamadı" dedi.
    Çiğdem Coşkunoğlu, Ulaş’ın hayatını kaybettikten sonra Ankara’da yaşayan kendi annesinin de trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiğini söyledi. Coşkunoğlu, "Annemin öldüğüne bile üzülemedim, bu acı çok başka. Dilerim kimse yaşamasın" dedi. Oğlu Ulaş’ın hayatını kaybettiği gün, çok şanslı gününde olduğunu söylediğini anlatan Çiğdem Coşkunoğlu, "Hayatını kaybettiği gün bana, 'Bugün çok şanslı günüm anne' demişti. Madem çok şanslı günün nasıl gidersin" diyerek, gözyaşı döktü.
    ‘DEFNEDİLİRKEN MEZARA GİTMEDİK’
    Çiğdem ve Mehmet Coşkunoğlu çifti, Ulaş’ın ölümünü hala kabullenemediklerini söyledi. Ulaş defnedilirken mezarına gidemediklerini, hala evlerindeki odasına giremediklerini, fotoğraflarına bile bakamadıklarını anlatan Çiğdem Coşkunoğlu, "Hala bunu kabul etmiyorum. Oğlumun resimlerine bakmıyorum. Evdeki odasına bile daha hiç girmedik. Nasıl girelim? Biz bunu kabul edemiyoruz. Ulaş'ın cenazesine gitmedik. Dostlarımız inatla cenazeye katılmamızı istedi. Evladımı gömecekler, buna nasıl bakabilirim? Oğlumuzu gömerlerken nasıl onu izleyebiliriz? dedi.
    Ulaş, defnedildikten 3 gün sonra mezarına gittiklerini belirten Coşkunoğlu çifti, o günden sonra da her gün düzenli olarak mezarlığı ziyaret ettiklerini ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow