hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dikili'de Bisikletli Polis Timleri göreve başladı

    Dikilide Bisikletli Polis Timleri göreve başladı
    expand

    Dikili'de Bisikletli Polis Timleri göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bisikletli polisler, Dikili Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde göreve başladı.

    Dikili Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde göreve başlayan dört bisiklet ve beş personelden oluşan bisikletli polis timleri için Dikili Atatürk Meydanı'nda tanıtım töreni düzenlendi. Törene İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Dikili İlçe Emniyet Müdürü Fatih Haykırer, Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Deliktaş İlkokulu Bisiklet Kulübü öğrencileri, bisiklet tutkunları ve vatandaşlar katıldı.

    Törende konuşan Dikili İlçe Emniyet Müdürü Fatih Haykırer, "İlk etapta dört bisiklet ve beş personelimiz Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görev yapacak. Bisikletli Polis Timi'nin hem sayı hem de nitelik ve nicelik bakımından daha geliştirilmesi planlanmaktadır. Bisikletli polis timleri kentimizde motorize ekiplerimizin rahat ulaşamadığı park, bahçe, plaj gibi yerlerde hem asayiş hem de trafik görevlerini yerine getirecek, böylece halkın sorunlarıyla daha yakından ilgilenilecek" dedi.

    İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da konuşmasında "Kolluk kuvvetlerinin en önemli görevi içinde bulundukları beldelerin ve bu beldede yaşayan vatandaşlarımızın güvenliğini en üst seviyeye çıkartmaktır. Bunun içinde biz İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilçe ve beldelerimizin ihtiyaçlarını her geçen gün değerlendiriyor ve en doğru çözümleri üretmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

    Tören, Bisikletli Polis Timleri'nin, Deliktaş İlkokulu Bisiklet Kulübü öğrencileri ve bisiklet tutkunları ile ilçede tur atmasıyla sona erdi.

    Oben ULU / DİKİLİ (İzmir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow