hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İzmirli taksicilerden örnek davranış

    İzmirli taksicilerden örnek davranış
    expand

    İzmirli taksicilerden örnek davranış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak ve geri dönüştürülüp burs verilmesi için kıyafet yardımı kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar Türk Kızılayı'na verilecek.

    İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, örnek bir davranışa imza atarak kıyafet yardımı kampanyası başlattı. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve Türk Kızılayı Konak Şubesi Başkanı Ömür Şanlı iş birliği protokolü imzaladı. İzmir'de aileleriyle yaklaşık yüz bin kişi olan taksiciler, topladıkları kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Kullanılmayacak durumdaki kıyafetler ise geri dönüşüme kazandırılarak burs olarak öğrencilere verilecek.  Oda başkanı Anık, İzmirli taksicilerin yardımseverlikte her zaman en önde koştuğuna dikkat çekerek, "Kızılay ile birlikte kollarımızı iyilik için bir kez daha sıvadık. Sadece kan vermekle kalmayacağız, kıyafet yardımlarımızla da kara gün dostu olmayı sürdüreceğiz" dedi.

    Ömür Şanlı ise duyarlılıkları nedeniyle İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na teşekkür etti. Şanlı, taksicileri toplumun tüm kesimlerine örnek olduğunu belirterek, "Eski kıyafetler ve perde, halı, havlu gibi ev tekstili ürünleri çöpe değil, İzmir'in pek çok noktasında bulunan bağış kutularımıza atılsın. 'İşe yaramaz, kimse kullanmaz' denilenler bile geri dönüştürülerek iyiliğe dönüşüyor, öğrencileri sevindiriyor. Kullanılabilir olanlar ise doğrudan ihtiyacı olanlara ulaştırılıyor" şeklinde konuştu.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow