hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İzmirliler arabalı sinemada buluştu

    İzmirliler arabalı sinemada buluştu
    expand

    İzmirliler arabalı sinemada buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin nostaljik arabalı sinema etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Koronavirüs önlemleri nedeniyle evlerinden çıkamayan İzmirliler, altı noktada eş zamanlı yapılan film gösterimiyle moral buldu.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen İzmirliler için nostaljik arabalı sinema etkinliği düzenledi. Altı noktada dev ekranlardan eş zamanlı yapılan gösterimde sinemaseverler arabalarından inmeden film izledi. Bostanlı, İnciraltı Demokrasi Meydanı, Fuar İzmir, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Pisti yanı, Buca ve Çiğli'de kurulan dev perdelerde filmi izleyen katılımcılara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi, maske dağıtıldı.

    Fuar İzmir'deki gösterime katılan Nurettin Arabacı, "Etkinliği sosyal medyadan gördük. Başvurumuzu yaptık. İlk defa arabalı sinema etkinliğine katılıyoruz. Salgın nedeniyle iş dışında evden çıkmıyorduk. Çok sıkılmıştık, gerçekten bu etkinlik çok iyi oldu" dedi. Betül Arslan ise "Hemşireyim, bana büyük iyi bir moral oldu. Koronavirüs önlemleri nedeniyle hiçbir etkinliğe katılamıyorduk. İlk defa arabalı sinema etkinliğine geliyoruz" dedi.

    Barış Özyar ise, "Saat 21.00'de başvuruların başlayacağını duydum. 20.55'e telefonumun alarmını kurdum. Sürekli sayfayı yenilerek 767'nci olarak yedek listeden girdim. Arayıp katılabileceğimizi söylediklerinde çok mutlu oldum. Eskiden Göztepe'de açık hava sineması vardı, çocukken gitmiştim. Arabalı sinemaya ise ilk kez geliyorum" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow