hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili Çankırı: Karşıyaka bütçesini kadınlar yönetecek

    AK Partili Çankırı: Karşıyaka bütçesini kadınlar yönetecek
    expand

    AK Partili Çankırı: Karşıyaka bütçesini kadınlar yönetecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, kadınların organizasyon becerileri ile toplumun hayatını kolaylaştırdığını belirterek, "Karşıyaka'da bir kadın kadın belediye başkanımız ile beraber belediyenin bütçesini ve finansal yönetimini yürüteceğiz" dedi.

    AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karşıyaka'da kadınlara yönelik olarak yapılan finansal okuryazarlık eğitimine katıldı. Karşıyaka'da bir okulun konferans salonunda gerçekleşen seminere AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, AK Parti Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Hüsniye Dalkılıç, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Yıldırım ve çok sayıda kadın katıldı. Çankırı, "Ailenin bütün ihtiyaçlarını organize eden, deyim yerindeyse ekmeğini taştan çıkartan kadınlarımızla biz bugünlere kadar geldik. Kadınlarımız evlerinde, iş yerlerinde ve özel hayatlarında organizasyon becerileri ile ailenin ve toplumun bütün hayatını kolaylaştırıyor. O yüzden de biz kadınlar önce ülkemizin kaderini değiştireceğiz. Daha sonra da inşallah dünyayı değiştireceğiz. Allah izin verirse sizlerle beraber 4 milyon kadın üyesi olan bir parti teşkilatı olarak dokunmadığımız hiç kimse yok. Başarıyı kadınlarımızla yakalayacağız. Karşıyaka'da bir kadın kadın belediye başkanımız ile beraber belediyenin bütçesini ve finansal yönetimini yürüteceğiz" dedi.

    Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç'ın ilçeyi kadın meclisleri kurarak yöneteceğini ifade eden Çankırı, "Ayda Başkan gibi 5 ilçemize daha Allah izin verirse kadın eli değecek. Kadın belediye başkan adayları konusunda İzmir'de bizler çok şanslıyız. Bu kadar çok kadın belediye başkan adayına sahip olan tek il İzmir'dir. Bu farkımız da partimizin genel merkezi tarafından da fark edildi" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAF

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow