hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyük Efes Sanat Günleri'nde Konak esintisi

    Büyük Efes Sanat Günlerinde Konak esintisi
    expand

    Büyük Efes Sanat Günleri'nde Konak esintisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KONAK Belediyesi, 6'ncısı gerçekleştirilen Büyük Efes Sanat Günleri'nde bu yıl da hem destekçi hem de katılımcı olarak yer alıyor. Belediye etkinliğe, Ressam Nedret Yaşar ve Heykeltıraş Uğur Çakı'nın eserleriyle katılıyor.

    Konak Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Büyük Efes Sanat Günleri, sanat galerileri ve 300'ü aşkın sanat eserini bir araya getirdi. Konak Belediyesi de 20 Şubat'ta başlayan etkinliğe Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi Sanat Galerisi'yle katıldı. Ressam Nedret Yaşar'ın güncel olaylardan ilham alarak yaptığı yağlı boya tabloları ile İzmirli heykeltıraş ve seramik sanatçısı Uğur Çakı'nın bronz, akrilik ve hazır objeleri kullanarak yaptığı eserleri Konak Belediyesi'nin galerisinde sanatseverlerle buluşuyor. Çakı ve Yaşar'ın sergide toplam 12 eseri bulunuyor. Çakı'nın kaz ve güvercin kanatlarını, hazır objeler ve kendi yaptığı bronz objelerle birleştirdiği eserleri büyük merak uyandırıyor.  Büyük Efes Sanat Günleri'nin tek yabancı galeri konuğu ise İspanya'dan Galeria Joan Gaspar. Galeri, Picasso, Salvador Dali ve Miro'nun eserleriyle etkinliğe katılıyor.

    Büyük Efes Sanat Günleri, 23 Şubat'a kadar sürüyor. Sergiler ile düzenlenen tüm etkinlikler ücretsiz olarak, 12.00-19.00 saatleri arasında izlenebiliyor.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow