hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Menemen'de Türk Halk Müziği konseri

    Menemende Türk Halk Müziği konseri
    expand

    Menemen'de Türk Halk Müziği konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Menemen Belediyesi, Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle dün akşam Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

    Geçtiğimiz haftalarda Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle Türk Sanat Müziği Gecesi düzenleyen Menemen Belediyesi, dün akşam ise Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirdi. Menemen Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın eşi Filiz Pehlivan, Menemen Cumhuriyet savcıları Enez Kuşci ve Yusuf Çıkrak, Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve ailesi, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda sanatsever katıldı. Salondaki ilginin yanı sıra Menemen Belediyesi sosyal medya hesabından da canlı olarak yayınlanan konser, ilgiyle izlendi. Şef Eyüp Başkirişçi yönetiminde Türk Halk Müziği'nin seçkin türkülerini seslendiren koro, dinleyenlerden tam not aldı.
    Göksenin Çakmak'ın sunuculuğunu yaptığı programda Filiz Pehlivan, koronun şefi Eyüp Başkirişçi'ye çiçek takdim etti. Program çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow