hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narlıdere Belediye Başkanı Engin: Çok daha iyiyim

    Narlıdere Belediye Başkanı Engin: Çok daha iyiyim
    expand

    Narlıdere Belediye Başkanı Engin: Çok daha iyiyim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'de rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin (58), yaptığı yazılı açıklamada sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu.

    Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, dün öğle saatlerinde konuk olarak katıldığı yerel bir televizyon programı sonrasında aniden rahatsızlandı. Engin, beynine pıhtı atma şüphesiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi süren Engin, bugün yaptığı yazılı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

    'TEKRAR BİR ARADA OLACAĞIZ'
    Engin açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen;  yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, genel başkan yardımcılarımıza, İzmir Valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a, ilçe belediye başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, kaymakamlarımıza, partimizin il ve ilçe örgütüne, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve personeline, bürokratlarımıza, basın mensuplarımıza, mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın..." (DHA)

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow