hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Torbalı'da Başkan Tekin'den, minik öğrencilerle barınak ziyareti

    Torbalıda Başkan Tekinden, minik öğrencilerle barınak ziyareti
    expand

    Torbalı'da Başkan Tekin'den, minik öğrencilerle barınak ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TORBALI (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Torbalı ilçesi Belediye Başkanı Mithat Tekin, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki bir özel anaokulunun minik öğrencileriyle Belediye Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti. Başkan Tekin, etkinlikte öğrencilere sokak hayvanlarını beslemeleri için kedi ve köpek maması dağıttı.

    Torbalı Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında, Belediye Hayvan Barınağı'nda etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçedeki bir özel anaokulunun minik öğrencileriyle barınaktaki 'can dostları' ziyaret etti. Başkan Tekin, etkinlikte öğrencilere sokak hayvanlarını beslemeleri için kedi ve köpek maması dağıttı. Hem farkındalık oluşturmak hem de çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için düzenlenen etkinliğe İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Köpek Eğitimi Merkezi de 'Bella' ve 'Şef' isimli polis köpekleriyle destek verdi. Etkinlikte polis köpeği 'Şef' bir gösteri sundu. Polis köpeklerini seven öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu.
    Etkinlikte konuşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, sokakta yaşayan can dostlarımızın herkesin sorumluluğunda olduğunu belirtip, onları korumak için toplum olarak her birimize önemli görevler düştüğünü söyledi. "Bir hevesle alınıp bakılamayan ve sokağa bırakılan onlarca can dostumuz vaR. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde farkındalık yaratmak ve hayvan sevgisini aşılamak için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow