hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tapu Müdürü Saltan'dan 173'üncü yıl mesajı

    Tapu Müdürü Saltandan 173üncü yıl mesajı
    expand

    Tapu Müdürü Saltan'dan 173'üncü yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İskender ZENGİN/ANDIRIN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçe Tapu ve Kadastro Müdürü Ayten Saltan, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 173'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

    Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 21 Mayıs 1847 tarihinde Defterhane-i Amire Kalemi adıyla kurulduğunu belirten Andırın Tapu ve Kadastro Müdürü Ayten Saltan, kurumun Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olarak hizmet verdiğini kaydetti.

    Kurumun aynı zamanda bilgi ve teknolojilerini en iyi kullanan kurum ödülüne sahip olduğunu da kaydeden Saltan, mesajında şöyle dedi:

    "Genel Müdürlüğümüz, Web-Tapu, Tapu Takas, E-Haciz, E-terkin, Parsel Sorgulama, E-Randevu, 3 boyutlu Kadastro gibi projelerle vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kurumumuzda Covid-19 Salgını sürecinde özellikle Web-Tapu, E-randevu ve Alo 181 Randevu Sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Bu suretle vatandaşlarımız e-devlet portalı üzerinden ulaşabildikleri Web-Tapu uygulaması sayesinde, artık tapu dairelerine gitmeden hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde işlemlerini yapabiliyorlar. Bugün, kuruluşunun 173'üncü yıldönümünü kutlayan Tapu ve Kadastro Teşkilatımızın gelişimine ve büyümesine katkı sunan tüm çalışanlarımıza ve halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kurumumuzun 173'üncü yıldönümünü kutluyorum."

    FOTOGRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow