hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gürbüz: 2021, kırsala hizmet yılı olacak

    Başkan Gürbüz: 2021, kırsala hizmet yılı olacak
    expand

    Başkan Gürbüz: 2021, kırsala hizmet yılı olacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/ELBİSTAN(Kahramanmaraş),  (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gübüz, 'Elbistan bizim evimiz’ sloganı ile 2 ay önce başladığı 2 bin 200 bin 200 kilometrekarelik kırsal mahalle gezilerini tamamladıklarını belirterek, "2021 yılını kırsala hizmet yılı olarak belirledik" dedi.

    Elbistan Belediyesi’nin 2021 yılı hizmet planlamaları doğrultusunda 79 yerleşim birimini kapsayan kırsal mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, hem muhtarların hem de mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediklerini belirtti. Yapılan istişareler sonunda eksiklerin giderilmesi noktasındaki planlamayı da yaptıklarını ifade eden Gürbüz, şunları söyledi:

    "Yaklaşık 2 ay önce başlattığımız kırsal mahalle gezilerimizi tamamladık. 2200 kilometrelik bir alanı adeta karış karış gezerek gidilmeyene gitmeyi, halkımıza hizmet götürmeyi amaçladık. 2021 yılını, kırsala hizmet yılı olarak belirledik. Merkezdeki mahallelerimiz hangi hizmeti alıyorsa, kırsal mahallelerimiz de aynı yaşam standartlarına kavuşsun istiyoruz. Bunu yaparken de sorunu, talebi uzaktan uzağa değil bizzat içinde yaşayan halkımızın dilinden duymaya gayret gösteriyoruz. Bir hayali gerçekleştirmenin tek yolu çok çalışmaktan geçiyor. Şehrimizi daha güzel yarınlara ulaştırabilmek adına gece gündüz demeden mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Kırsal alanda yaşam kalitesini artırmak için daha önce gidilmeyene gidiyor, bizleri bağrına basan vatandaşlarımızın beklentilerine kulak veriyoruz. Çözümü beraber üretiyor, planlamamızı da anlatıyoruz. Her bir mahallemize dokunarak yeni Elbistan’ı hızlı bir şekilde oluşturmak için çalışıyoruz. Mahallelerimize değer katma anlayışı ile yaşam standartlarını yükseltmeye özen göstereceğiz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow