hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İftarda doğal yaşam parkına yoğun ilgi

    İftarda doğal yaşam parkına yoğun ilgi
    expand

    İftarda doğal yaşam parkına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'taki Dulkadiroğlu Belediyesi Mesire Alanı ve Doğal Yaşam Parkı, iftarda vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

    Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Doğal Yaşam Parkı ve Mesire Alanı bu yıl da iftarda vatandaşların öncelikli tercihi oldu. Bunaltıcı sıcakların etkili olduğu şehirde ağaçların altında serin bir havada iftarını açanlar, sahuru da yine mesire alanında yapıyor. Mesire alanındaki mini hayvanat bahçesi de minik ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Mesire alanında iftar ve sahurlarını yapan vatandaşlar memnuniyetini dile getirerek Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

    Belediye Bakanı Necati Okay ise vatandaşlarla hasbihal etmek ve temiz hava almak için sık sık mesire alanına gittiğini söyledi. Mesire alanının Ramazan Ayı'nda ayrı bir yoğunluk yaşadığını belirten Okay, " Vatandaşlarımız iftar programlarını bu alanda düzenlemekteler. Bu alanımızın verimli bir şekilde kullanıldığını görmek bizleri de çok mutlu etmektedir. İnşallah macera parkımızla bu alanımız bütünleşecek ve bu güzel ortam daha da güzelleşecektir. Ben mesire alanımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza hoşça vakit geçirmelerini diliyorum. Ayrıca bu güzel yerleri görmeyen vatandaşlarımızı da ilçemize davet ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow