hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'tan Başkan Özdoğan'a ziyaret

    Başkan Büyükkılıçtan Başkan Özdoğana ziyaret
    expand

    Başkan Büyükkılıç'tan Başkan Özdoğan'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ı ziyaret etti.  
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı Hacılar’da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, göreve geldikleri 14 aylık süreçte Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile ilçenin gelişimi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Özdoğan konuşmasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli büyüğümüz, değerli ağabeyimiz Memduh Başkanımız ilçemizi şereflendirdiler. İlçemize hoş geldiler sefa geldiler. Başkanımız bize 14 aylık süreçte her zaman desteğini vermiştir. Hem kişisel hem kurumsal. Belediyecilikte örnek aldığımız bir ağabeyimizdir. Melikgazi’mizde yaptıkları, Büyükşehrimizde yaptıkları ortadadır. Bizlere vakit ayırdığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, koronavirüs ile mücadele kapsamında Hacılar’da yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını, bu çalışmalar neticesinde ilçede bu konuda önemli bir sıkıntı olmadığını kaydetti. Başkan Büyükkılıç, “Hacılar ilçemiz Melikgazi’mizin hemen yanı başında adeta bütünleşmiş durumda. Erciyes’imizin eteğinde. Aynı zamanda bir bağ ve sayfiye alanı. Meşhur yılkı atlarının olduğu bölgeyi içeren turizm adına da önem arz eden bir ilçemiz. Ama en önemlisi hayırsever, değerlerine bağlı insanlarıyla gönlümüze her zaman yer eden bir ilçemiz. Bu güzel ilçemizin ufku geniş gerçekten karakterli değerli başkanına ben teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow