hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'tan Spor Lisesi incelemesi

    Başkan Büyükkılıçtan Spor Lisesi incelemesi
    expand

    Başkan Büyükkılıç'tan Spor Lisesi incelemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesinde Spor Lisesi’nin yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, beraberindeki ekip ile birlikte Talas ilçesinde yapılacağı planlanan Spor Lisesi'nin yapılacağı bölgeyi inceledi. Spor Lisesi’nin gençlere hayırlı olmasını dileyen Başkan Büyükkılıç, "Gençlik Spor Bakanımız hatırlanacağı üzere Kayseri’mize teşrif ettiler. Daha sonraki görüşmelerimiz de biz kendisiyle değerlendirme toplantısı yaptık. Kendileri bize, ‘ne diyorsanız o’ mantığı içerisinde rahatlatıcı bir yaklaşımı oldu. Bunun sonucunda da meyvelerimizi almaya başladık. Her şeyden önce bakanımıza ve kıymetli ekibine ve talimatları veren Sayın Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda teşekkür ederim" dedi.
    Ülkenin genç nüfus potansiyeli olduğunu kaydeden Büyükkılıç, "Ancak buna rağmen uluslararası müsabakalar için yeterince sporcu yetiştiremiyoruz. Sporcu havuzunda ne kadar çok gencimiz olursa bu havuzdan o kadar çok başarılı sporcular çıkarabiliriz. Yapılacak olan spor lisemizle beraber hedeflerimize ulaşmamız daha kolay olacak. Gençlerimiz için bu tür yatırımlara daima destek vermeye devam edeceğiz. Şehrin altyapısına verdiğimiz önem kadar insan alt yapısına da önem veriyoruz. Sporda, kültürde, sanatta, bilimde ve diğer alanlarda da alt yapıların güçlü olmasına özen gösteriyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow