hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çolakbayrakdar'dan Makine Mühendisleri Odasına ziyaret

    Başkan Çolakbayrakdardan Makine Mühendisleri Odasına ziyaret
    expand

    Başkan Çolakbayrakdar'dan Makine Mühendisleri Odasına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Makine Mühendisleri Odasını ziyaret ederek, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
    Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile birlikte Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy ve oda üyelerinin misafiri oldu. Oda Başkanı Akif Aksoy, faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, daha yaşanabilir Kayseri için çalıştıklarını söyledi.
    Mühendisleri, medeniyetin kurucuları olarak niteleyen Başkan Çolakbayrakdar ise, “Bir şehir daha müreffeh olarak şekillenecekse bu mühendisler sayesinde olacaktır. Bu konuda makine, inşaat ve diğer mühendislik birimlerinde çalışan kardeşlerimizle birlikte hep beraber Kayserimiz için yapabilecek ne varsa ortak paydada projelendirip hayata geçirmeliyiz. Şerhimizin dinamiği olan meslek erbapları; sanayiciler, esnaflar, mühendisler ve diğer odalarımızla birlikte inşallah önümüzdeki dönemde ortak aklı daha fazla harekete geçirerek en güzel hizmetleri yapacağız.” diye konuştu.
    AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise odalar meslek kuruluşlarının temsil etme noktasında son derece önemli olduğunu belirterek, “Meslek ve odalar, şehrin ihtiyaçlarının giderilmesi ve çözüm metotları konusunda bakış açılarının ortaya koyması anlamında son derece önemlidir. ”dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow