hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Narin'den Malazgirt Zaferi mesajı

    Başkan Narinden Malazgirt Zaferi mesajı
    expand

    Başkan Narin'den Malazgirt Zaferi mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- YENİDEN Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi'nin 949'uncu yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
    Başkan Önder Narin mesajında, Malazgirt meydan muharebesi ile yurt tutulan toprakların geçmişte olduğu gibi bugün de dost görünümlü gerçekte düşman devletler tarafından tehlike altında olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:
    "Bizler ise atalarımızın verdiği mücadelenin aynısını bugünde vermek durumundayız. Türk'ün bulunduğu tüm topraklarda bu mücadeleyi vermek boynumuzun borcudur. Bu mücadele ise, önce milli olmak ile başlar. Milli olan insan ise milli görüşü benimser olaylara o şekilde bakar. Bugün görüyoruz ki bir dönem milli görüşten uzaklaşan insanlar şimdilerde ise tekrar özüne dönme çabasına girmiştir.  Artık onlarda anladı ki Malazgirt ruhu da 30 Ağustos ruhu da milli görüştedir. 949'uncu yılını kutladığımız büyük zaferin kazanılmasında emeği geçen, can veren ecdadımızı rahmetle anıyor, gelecek kuşaklara bu önemli gün ve haftaların daha iyi anlatılmasını umut ediyorum. Bu ülkede Sultan Alparslanlar, Fatihler, Kanuniler  hiçbir zaman bitmeyecek. Milli şuur bu vatanı her zaman daha ileriye götürecektir."

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow