hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan, Ankara ziyareti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıçtan, Ankara ziyareti
    expand

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan, Ankara ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de yapılacak yatırımlar ile ilgili Ankara'da bir dizi temasta bulundu.
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2021 yılı yatırımlarıyla ilgili Ankara'da temaslarda bulundu. Büyükkılıç, bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'yı makamlarında ziyaret etti. Büyükkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a gerçekleştirdiği ziyarette Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili bilgi verdi.
    Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile de bir araya gelerek, ulaşım alanında verilecek hizmetler ve yatırımlar konusunu değerlendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi de AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret eden Büyükkılıç, Kayseri'yi ilgilendiren projeleri ele alırken, Özhaseki'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Büyükkılıç, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ile de bir araya gelerek kentte tarım faaliyetlerini geliştirmek adına yapılacak sulama projelerini anlattı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow