hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri koruyucu ailede 4'üncü sırada

    Kayseri koruyucu ailede 4üncü sırada
    expand

    Kayseri koruyucu ailede 4'üncü sırada

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin DALKILIÇ- Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- AİLE Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kayseri İl Müdürlüğü tarafından  koruyucu ailelere iftar verildi. Yemekte konuşan İl Müdürü Nevzat Özer, Kayseri'nin koruyucu aile sıralamasında Türkiye'de 4'üncü sırada yer aldığını söyledi.
    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bir restoranda düzenlenen programa, Vali Şehmus Günaydın, İl Müdürü Nevzat Özer ve çok sayıda koruyucu aile katıldı. Koruyucu ailelerin çocuklara yüreklerini açtığını ifade eden Vali Şehmus Günaydın, "Ailelerimiz çocuklarımıza sadece evlerini değil, gönüllerini ve yüreklerini de açıyorlar. Onlara hayatları boyunca lazım olacak konularda yardımcı olmak üzere çok büyük bir özveri gösteriyorlar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Onlara iyi eğitim vermeliyiz ki ileride bu çocuklarımız ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler versinler. Skıntıları giderme, yaşanan sorunları asgariye indirme adına çalışmalar yapıyoruz. Öngördüğümüz önerilerimizi bakanlıklarımıza bildiriyoruz" şeklinde konuştu.
    Koruyucu aileligin önemine vurgu yapan İl Müdürü Nevzat Özer ise, "Koruyucu aile olarak Türkiye’de 4'üncü sırada yer alıyor. Biz bu durumu, kalbe ve gönüle dokunma sanatı olarak tanımlıyoruz.  Koruyucu ailelik demek çocuğunu sadece karnında büyüten değil, kalbinde büyütendir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow