hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'de sokaklara el dezenfektanı üniteleri yerleştirildi

    Kayseride sokaklara el dezenfektanı üniteleri yerleştirildi
    expand

    Kayseri'de sokaklara el dezenfektanı üniteleri yerleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından, koronavirüsle mücadele kapsamında üretilen el dezenfektanları cadde ve sokaklara yerleştirildi.
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gerekli ruhsatların almasının ardından KASKİ tarafından üretilen el dezenfektanları, dezenfektan ünitelerine konarak, şehirde yoğunluk olan cadde ve sokaklara yerleştirildi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak litresini 70-80 TL'ye aldıkları el dezenfektanlarını, 7-8 TL'ye mâl ettiklerini belirterek, şehrin işlek cadde ve sokaklarında vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki el dezenfektanı üniteleri önünde, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile birlikte Kovid-19 çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, dezenfektanın yanı sıra KAYMEK biriminde maske üretimi yaptıklarını da dile getirdi. Büyükkılıç, "Şu ana kadar 300 bin maske ürettik ve isteyen her kesime gönderdik. Çalışmalarımız aynı hızla devam ediyor. Vefa Sosyal Destek Grupları ve Valiliğimizle işbirliği halinde ihtiyaç sahiplerine desteklerimizi de sürdürüyoruz. İhtiyaç olan her yere hizmetlerimizi ulaştırıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow