hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KAYÜ Rektörü Karamustafa'dan, Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

    KAYÜ Rektörü Karamustafadan, Başkan Büyükkılıça ziyaret
    expand

    KAYÜ Rektörü Karamustafa'dan, Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.
    Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa, Seyrani Meslek Yüsekokulu bahçesinde yapılan düzenlemenin ardından teşekkür ziyaretinde bulundu.  Ziyarette konuşan Rektör Karamustafa " Üniversitemizin gerek merkez birimlerine, gerekse ilçedeki birimlerine her zaman destek veriyorsunuz. Gerek merkez kampusumuz, gerekse tüm ilçelerimiz kapsamında görmüş olduğumuz desteğin en son somut örneği de Develi’de gördük. Develi kampüsümüzün yeşile kavuşması, daha nitelikli bir hale gelmesi için Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu katkılardan dolayı size şükranlarımı sunuyorum.
    Kayseri Üniversitesine yapılan düzenlemelerle katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Üniversitemize yapılan çalışmalarla katkı sağlamaktan ve bu çalışmaların yanında yer almaktan hepimiz memnuniyet duyuyoruz. Devletimizin bu prestijli üniversitesi Kayserimizde ismini taşıdığı için ona ait olan herhangi taleple ilgili her zaman yanlarında yer aldık. Bize bu yakışır. Bu mantık içerisinde 7 bölgede yapılan çalışmalarda da yer alıyoruz.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow