hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KOCAFEST, Kayseri'de 3'üncü kez başladı

    KOCAFEST, Kayseride 3üncü kez başladı
    expand

    KOCAFEST, Kayseri'de 3'üncü kez başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özge Zeynep ARIK/KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediyesi, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ortaokul ve liseli öğrencilerine yönelik düzenlenen ve toplam 235 takımın, 12 farklı kategoride yarışacağı Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST) başladı.

    Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda düzenlenen KOCAFEST Festivali programına Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, öğretmenler, öğrenci ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Vali Gökmen Çiçek, “Kocasinan’da Ahmet Çolakbayrakdar’ın büyük destekleri, çalışması ve projesiyle KOCAFEST gibi bir gerçek var. Artık Kocasinan’da teknolojiyle yarışan, üreten ve bir an önce o gün gelsin diye beklenen KOCAFEST var. Kayseri Valisi olarak KOCAFEST’in burada olmasından dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü Kayseri’nin çalışan vatansever gençleri, teknoloji yarışmalarına çok yakışıyor ve buradan çok başarılı çalışmalara imza atacak gençlerin çıkacağına inanıyorum. Yarışma başlasın diyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Program kapsamında 235 takım, 3 gün boyunca 12 farklı kategoride yarışacak. Dereceye giren öğrencilere ise 25 Mayıs Cumartesi günü ödüller verilecek. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow