hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KTO ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden 'koronavirüs' denetimi

    KTO ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden koronavirüs denetimi
    expand

    KTO ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden 'koronavirüs' denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında alışveriş merkezinde denetimlerde bulundu.
    KTO Başkanı Gülsoy, Tarım ve Orman İl Müdürü Şahin ile birlikte İçişleri Bakanlığı'nın direktifleri doğrultusunda yapılan koronavirüs denetimini sürdürdü. Bu kapsamda Başkan Gülsoy ve İl Müdürü Şahin, alışveriş merkezlerini denetledi. İşletme sahiplerine maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunan Başkan Gülsoy, Ticaret Odası tarafından hazırlanan restoran, lokanta, kafe, pastane gibi yeme içme yerleri için ‘Kontrollü Sosyal Hayat Çalışma Rehberi’ broşürünü işletme sahipleriyle paylaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gülsoy, "Denetimlerin ve alınan tüm tedbirlerin toplum sağlığı için, vatandaşlarımızın sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Bu sıkıntılı süreci el birliği ile atlatacağız. İşletmelerimizde bu süreçte tedbirlerini alarak kurallara uyduğu zaman salgının yayılmasını azaltmış olacağız. Mecbur kalmadığınız sürece evlerinizden lütfen çıkmayın" dedi.
    Tarım ve Orman İl Müdürü Şahin ise, işletmeleri sürekli denetlediklerini belirterek, "Denetimlerimiz sürerken bir taraftan da bilgilendirme çalışması yapıyoruz. Ticaret Odası Başkanımızla alışveriş merkezlerindeki işletmelerimizi ziyaret ederek denetimlerde bulunduk. Uyulması gereken kurallar konusunda da bilgilendirici rehberler dağıttık. Tedbirli olalım, kurallara riayet edelim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow