hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Millet Bahçesine halk kütüphanesi yapılacak'

    Millet Bahçesine halk kütüphanesi yapılacak
    expand

    'Millet Bahçesine halk kütüphanesi yapılacak'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin en büyük şehir parklarından birisi olacak olan Hava İkmal Millet Bahçesi’nin içine Halk Kütüphanesi yapılacağını söyledi.
    1 milyon 260 bin metrekare alan büyüklüğü ile Dünyanın sayılı şehir parklarından biri olacak olan Hava İkmal Millet Bahçesi’nin aynı zamanda kültür bahçesi olarak da kullanılmasını istediklerini kaydeden Başkan Büyükkılıç, “İnşa etmeye çalıştığımız Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ihalesi TOKİ tarafından yapıldı. Adım adım sona yaklaşıyoruz.  Hava İkmal Millet Bahçemizin içerisine yapacağımız millet kıraathanesi, oyun alanları, müzeler, yeme içme mekanları ve spor sahaları gibi etkinlik alanlarının yanı sıra Kültür Bakanlığımızın ve Valiliğimizin destekleriyle Halk Kütüphanesi yapıyoruz." dedi.
    Daha güzel yarınlar için en büyük servetin çocuk ve gençler olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç,  yeni nesilin milli ve manevi değerlere bağlı, insana ve doğaya saygılı, kültürel anlamda da donanımlı olmaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow