hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılay, sokak hayvanları barınağını ağaçlandırdı

    Kızılay, sokak hayvanları barınağını ağaçlandırdı
    expand

    Kızılay, sokak hayvanları barınağını ağaçlandırdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde  Türk Kızılayı, 'Şenlendirme Projeleri kapsamında, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve çevresine hayvanların güneşten korunması için 250 fidan dikildi. 

    Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ndeki fidan dikim etkinliğine Kaymakam Şenol Levent Elmacıoğlu, 1'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan İlhan, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat ile ilçe protokolü, vatandaşlar katıldı.
    Alana sokak hayvanlarını güneşten korunması için akasya, at kestanesi ve dış budak olmak üzere 250  fidan dikildi.

    Türk Kızılay Babaeski temsilcisi Gülsüm Kaynaklar, Türk Kızılay Şenlendirme Projeleri kapsamında fidan diktiklerini belirterek, "Dünya tüm canlıların yaşam alanı ve biz Türk Kızılay'ı olarak tüm canlılar için daha yaşanılması bir dünya için çabalamaktayız. Türk Kızılay'ının insanlığa hizmet etmek adına üstlendiği misyon ve görevler nedeni ile planlanan projelerde bize destek olan paydaşlarımız ve gönüllülerimizle gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin insanlar arasında ki yardımlaşma paylaşma ve dayanışma bilinciyle daha güçlü bir topluma katkı sağladığı inancındayız. Projemizi gerçekleştirmede bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow