hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli, KKTC'den Alsancak ile 'kardeş' oldu

    Kırklareli, KKTCden Alsancak ile kardeş oldu
    expand

    Kırklareli, KKTC'den Alsancak ile 'kardeş' oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KIRKLARELİ,(DHA)- KIRKLARELİ Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Alsancak Belediyesi arasında 'Kardeş Kent Protokolü' imzalandı.

    Kırklareli Belediye Başkanlığı'ndaki imza töreninde Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser'in imzaladığı 'Kardeş Kent Protokolü' törenine her iki tarafında meclis üyeleri katıldı. Alsancak Belediyesi'nin talebi ile Ocak ayı meclis'nde görüşülen ve oy birliği ile kabul edilen "Kardeş Belediye"olma talebi düzenlenen imza töreni ile resmiyete kavuştu.


    Başkanr Kesimoğlu,  Alsancak Belediyesi ile kardeş belediye olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, "Alsancaklı dostlarımız kardeş belediye olmamız yönünde talep ve isteklerini bize geçtiğimiz aylarda iletmişlerdi.  Bu talep, Ocak ayı meclis toplantımızda değerlendirilerek oy birliği ile meclis üyelerimiz tarafından kabul gördü. Yavru vatan Kıbrıs'ın şirin kasabası Alsancak Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonra bilgi ve fikir alışverişlerinde bulunup, belediyecilik alanında tecrübelerimizi kendilerine aktaracağız" dedi.

    Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser'de "Trakya'dan bir belediye ile özellikle Kırklareli Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Talebimize olumlu yanıt veren başta Belediye Başkanı Mehmet siyam Kesimoğlu'na, belediye meclis üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra iş birliği için çeşitli etkinliklerde birlikte olmayı diliyoruz" dedi.
     
     
     
     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow