hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırklareli'nde bin 518 suçlu  yakalandı

    Kırklarelinde  bin 518 suçlu  yakalandı
    expand

    Kırklareli'nde bin 518 suçlu  yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 2019 yılı içinde yaptığı denetimlerde, 398 bin 922 kişiyi sorgulaması sonucu  haklarında yakalama kararı bulunan 4 silahlı terör örgütü üyesi, yağma suçundan 11  kasten adam öldürme suçundan  aranan  47 suçlunun da bulunduğu , bin 518 kişiyi yakaladığını açıkladı.

    Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri 2019 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada aralarında 4 terör örgütü üyesi , adam öldürme suçundan aranması olan 47 kişi ile yağma, cinsel istismar suçundan aranması bulunan bin 518 kişinin  yakalandığını açıkladı.

    En fazla kasten adam öldürme ve kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet  suçundan aranması olanların  yakalandığı görülen listede cinsel istismar ve yağma suçlarından arananların yakalandığı da paylaşıldı. Jandarmanın yaptığı açıklamada ayrıca şu bilgiler paylaşıldı, "Kırklareli Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 2019 yılında icra edilen faaliyetlerde, 398 bin 922 şahıs sorgusu yapılmış olup, silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 4 kişi, yağma suçundan 11 kişi, kasten öldürme, hırsızlık suçundan 47 kişi yakalandı. Ayrıca kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet suçundan 47 kişi ve çocuğun cinsel istismarı ve cinsel saldırı suçlarından 5 kişi olmak üzere çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan bin 518 kişi yakalanarak adli ve idari işlem yapıldı" denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow