hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da koronavirüs denetimleri artırıldı

    Lüleburgazda koronavirüs denetimleri artırıldı
    expand

    Lüleburgaz'da koronavirüs denetimleri artırıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçsenide belediye, polis ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda kişi ilçe genelinde dört koldan koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. 

    Lüleburgaz'da son zamanlarda hızla artan koronavirüs vakalarıyla birlikte işyerlerine yönelik denetimler de yoğunlaştı. Bugün Kongre Meydanı'nda toplanan denetim ekipleri, buradan ilçe geneline yayıldı. İkişerli gruplar halinde işletmeleri gezen ekipler, kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti.  İşletmelerin genel itibariyle maske ve hijyen kurallarına uyduğu görülürken, bazı işletmelerde sosyal mesafe çizgileriyle kasalarda olması gereken engellerin yetersiz kaldığı gözlemlendi. Yetkililer işletmeleri maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarırken yapılan denetimlerin her geçen gün artarak devam edeceği mesajı verdi. 

    Öte yandan denetim ekipleri 4 kişiden fazla işçi çalıştıran işletme sahiplerine de, çalışanlarına her gün HES koduyla işe girişlerini sağlamaları yönünde uyarılarda bulundu. 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow