hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da, 'Mahallede şenlik var' etkinlikleri sona erdi

    Lüleburgazda, Mahallede şenlik var etkinlikleri sona erdi
    expand

    Lüleburgaz'da, 'Mahallede şenlik var' etkinlikleri sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesi Belediyesinin “Sosyal Gelişim Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri sona erdi.
    1 Temmuz’da başlayıp Ağustos’un sonuna kadar süren etkinliklerde yaklaşık bin 500 çocuk keçeden oyuncak yapımından seramik heykele, kukla yapımından ahşap boyamaya kadar birçok konuda hem eğlendi hem öğrendi.
    Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Sosyal Gelişim Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri sona erdi. Lüleburgaz’ın 7 mahallesinde dezavantajlı çocuklara yönelik yapılan etkinliklerde yaklaşık bin 500 çocuğa ulaşıldı.
    Sıfır Atık ile oyuncak yaptılar
    Erdoğan Anıl Tekin tarafından kukladan ahşap boyama, seramik heykelden, keçeden oyuncak yapımına kadar çok sayıda aktivite yaptırılan çocukların öğrendiği en önemli şey sıfır atık konusu oldu. Etkinliğe katılan minikler özel olarak toplanan atık malzemelerden oyuncaklar yaparak “Mahallede Şenlik Var” etkinliklerinde unutamayacakları günler geçirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow