hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lüleburgaz'da 'Önce Yaya' denetimi

    Lüleburgazda Önce Yaya denetimi
    expand

    Lüleburgaz'da 'Önce Yaya' denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganı ile yaya geçitlerinde sıkı bir denetim yaptı.

    İçişleri Bakanlığı tarafından tüm ülke genelinde yapılan yaya denetimi Lüleburgaz'da da bugün başladı. 'Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın' sloganı ile yola çıkan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri  Lüleburgaz'ın tüm yaya geçitlerinde sıkı bir denetim gerçekleştirerek araç sürücülerine de bilgilendirici el ilanı dağıttı. Denetimlerde yayaya yol vermeyen sürücülere, yaya geçidinden geçmesi gerekirken refüj gibi yaya geçidi işareti olmayan yerlerden geçip araç trafiğini tehlikeye sokan yayalara ve kış lastiği takılı olmayan araçlara 4 saat boyunca denetimler yapıldı. Eksikleri bulunan ve yayalara yol vermeyen araç sürücülerine ceza uygulandı.

    Kurallara uyan yaya ve araç sürücülerini ise polis ve jandarma ekipleri teşekkür ederek tebrik ettiler. Lüleburgaz'da bugün başlayan denetimler yılbaşına kadar haftanın belirli günlerde devam edecek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow